Mégsem hasonlít annyira az Oppo F9 és a Vivo X23

A BBK csoporthoz tartozó brandek esetében egyáltalán nem kivételes, hogy nagyjából ugyanaz a készülék kerül forgalomba eltérő márkanévvel és piactól függően eltérő pozicionálással. A Vivo X23-ról már szó van egy ideje, noha a Nex intelligens asszisztense tévedett a bemutató dátumát illetően. Bár, egy termékoldal felbukkant azért a Vivo oldalán, az sem különösebben informatív. A nemrég bemutatott Oppo F9-cel viszont ránézésre erős a hasonlóság.


[+]

Pedig a lapkakészlet is eltérő lesz, most pedig az AI vezérelt kamerarendszerről osztottak meg kicsit közelebbi információkat. Egyrészt a Vivo X23 szeptember 6-án kerül bemutatásra, íme a meghívó, másrészt a két hátlapi szenzorból a fő egység egy 12 megapixeles Sony IMX363, míg a másik egy 13 megapixeles ultraszéles-látószögű megoldás lesz, ellentétben az Oppo 2 megapixeles mélységérzékelő szenzorával. A csepp alakú bevágás és a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó továbbra is biztosnak tűnik.

Azóta történt

Előzmények

  • Késik a Vivo X23

    Ettől függetlenül új információk azért érkeznek a készülékkel kapcsolatban, például a kialakítást és a hardvert illetően.

  • Megérkezett az Oppo F9

    Az új kütyüt egy egészen pici notch teszi távolról is megismerhetővé, egyébként pedig 90,8% kijelződominanciával, Gorilla Glass 6-tal és MediaTek Helio P60-nal büszkélkedik.

  • Hamarosan érkezik a Vivo X23?

    A Kínában elismert informátor elbeszélgetett kicsit a Vivo Nex intelligens asszisztensével, aki úgy tűnik, tud néhány konkrét információt a gyártó további terveiről.

  • Notch és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó

    Szerencsére úgy tűnik, nem egy készülékben, de a Vivo sem akar kimaradni a trendekből.

Hirdetés