2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Késik a Vivo X23

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

Ettől függetlenül új információk azért érkeznek a készülékkel kapcsolatban, például a kialakítást és a hardvert illetően.

Hirdetés

A Vivo Nex intelligens asszisztense a tegnapi napot jelölte meg a Vivo X23 bemutatójának időpontjaként, ehhez képest csak egy termékoldalt és néhány kiemelt funkciót osztott meg vázlatosan a gyártó. Ebből kiderül ugyan, hogy a kettős hátlapi kamerarendszert mesterséges intelligencia kezeli, a 91,2%-os előlap/kijelző arányt a vízcsepp alakú szenzorsziget teszi lehetővé, az ujjlenyomat-olvasó pedig a kijelzőben keresendő. Utóbbi alapján feltesszük, akkor OLED panel lesz.


[+]

Árat és konkrét elérhetőséget nem közöltek, a termékoldal ma sem lett informatívabb, viszont a Geekbench szolgáltat további részleteket. A korábbi, Weibo posztra alapozott feltételezésekkel ellentétben nem a Snapdragon szintén új, 670-es szettje kerül a mobilba, hanem a komolyabb kompatibilitással rendelkező Snapdragon 710, amihez láthatóan 8 GB rendszermemóriát pakolnak, a gyorstöltés pedig megegyezik a Vivo Nex képességeivel.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.