Hamarosan érkezik a Vivo X23?

A Vivo X23-ról eddig nem sok szó esett, mindössze a Vivo X21 utódjára utaló modellszámon bukkant fel a kínai 3C adatbázisában két készülék. Ezekről már akkor is feltételezték, hogy Vivo X23 néven mutatkozhatnak be, nyilván erre utaló információkat kaptak. Annyi biztos, hogy a formabontó Vivo Nex hálózati töltőjével regisztrálták őket, amely 22,5 watt teljesítményű gyorstöltésre képes. Most pont a Vivo Nex árulkodott az új modellről. Mármint konkrétan.

A Kínában ismert informátor két kérdést tett fel a Vivo Nex intelligens asszisztensének, Jovinak. Először azt, hogy tud-e valamit a Vivo új termékeiről. Az AI visszakérdezett, hogy a Vivo X23-ra gondol-e. A tech-blogger ekkor rákérdezett a Vivo X23 bemutatásának dátumára. Jovi augusztus 20-át jelölte meg a válaszban. Ezen kívül egyébként semmit nem tudunk a Vivo X23-ról, de nem kizárt, hogy az első, 10 GB rendszermemóriával szerelt eszköz lesz a mobiltörténelemben. A Vivo amúgy is jeleskedik az elsőkben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

  • Nem a notch a Vivo X21 UD igazi különlegessége

    A frissen bemutatott Vivo phablet pont úgy néz ki, mint az Oppo R15, vagyis majdnem: a hátlapjáról eltűnt az ujjlenyomat-olvasó. Pedig van benne, csak a képernyő mögött.

Hirdetés