2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hamarosan érkezik a Vivo X23?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Kínában elismert informátor elbeszélgetett kicsit a Vivo Nex intelligens asszisztensével, aki úgy tűnik, tud néhány konkrét információt a gyártó további terveiről.

Hirdetés

A Vivo X23-ról eddig nem sok szó esett, mindössze a Vivo X21 utódjára utaló modellszámon bukkant fel a kínai 3C adatbázisában két készülék. Ezekről már akkor is feltételezték, hogy Vivo X23 néven mutatkozhatnak be, nyilván erre utaló információkat kaptak. Annyi biztos, hogy a formabontó Vivo Nex hálózati töltőjével regisztrálták őket, amely 22,5 watt teljesítményű gyorstöltésre képes. Most pont a Vivo Nex árulkodott az új modellről. Mármint konkrétan.

A Kínában ismert informátor két kérdést tett fel a Vivo Nex intelligens asszisztensének, Jovinak. Először azt, hogy tud-e valamit a Vivo új termékeiről. Az AI visszakérdezett, hogy a Vivo X23-ra gondol-e. A tech-blogger ekkor rákérdezett a Vivo X23 bemutatásának dátumára. Jovi augusztus 20-át jelölte meg a válaszban. Ezen kívül egyébként semmit nem tudunk a Vivo X23-ról, de nem kizárt, hogy az első, 10 GB rendszermemóriával szerelt eszköz lesz a mobiltörténelemben. A Vivo amúgy is jeleskedik az elsőkben.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.