Megjelent az Xcover 3 Value Edition

Hirdetés

Az S7-tel és az S7 edge készülékekkel visszatért az IP-védettség a Galaxy csúcstelefonokra, a por- és vízálló kivitel ugyanakkor nem jelent ütésállóságot, erre ott a Samsung Xcover sorozata. A Galaxy Xcover 3 az IP67-es szabvány mellett a MIL-STD 810G katonai minősítésnek is megfelel, és az 1,2 méteres magasságból való leejtést ki kell bírnia, a többi komponens ugyanakkor leginkább a belépőszintet képviseli (4,5"-es WVGA kijelző, négymagos rendszerchip, 1,5 gigabájt RAM, 8 gigabájtos belső tároló).

A Samsung Xcover 3 csomagolása nem rejt headsetet
Friss változatot kapott a Samsung Galaxy Xcover 3 [+]

A héten bukkant fel az Xcover 3 ráncfelvarrása Value Edition utótaggal, méghozzá a holland Belsimpel.nl oldalon. A paraméterek lényegében megegyeznek, igaz ez a 2 és az 5 megapixeles kamerákra és a 4G támogatásra. A specifikáció szerint ugyanakkor a telepméret 2000 milliamperórásra csökkent, a tömeg pedig 154 grammosra nőtt, már ha pontosak az oldal információi. Fontos változás, hogy a Value Edtion (szemben Android 4.4.4 KitKattel elstartoló testvérrel) már Android 6.0-s rendszerverzióval vásárolható meg, méghozzá 230 euróért (71 ezer forint).

Azóta történt

Előzmények

  • Hamarosan jöhet a Galaxy S7 Active?

    A Zauba oldalán került listázásra egy olyan Samsung készülék, mely az idei csúcsmodellek még ellenállóbb verziója lehet. De más lehetőség sincs kizárva.

  • Tényleg vízálló lesz a Galaxy S7 és az S7 edge

    Egy indonéz reklámvideó árulkodik a következő Galaxyk vízálló tulajdonságáról, amely javarészt szakadó esőben forgott.

  • Samsung Galaxy Xcover 3 - takaros takarás

    Két év után frissült a Galaxy Xcover strapasorozat. A harmadik generiációs Xcover WVGA kijelzőt, négymagos, 64 bites SoC-t, valamint MIL-STD 810G és IP67-es védelmet kapott.

  • Itt a Samsung Xcover 3

    Bemutatkozott a Samsung ütés- és porálló készüléke, a terméksorozat két év után frissül, bár a kijelző tekintetében nem történt lényeges fejlődés.

Hirdetés