Megjelent az iOS 8 GM

A tegnapi napon az Apple egy nagyszabású sajtóeseményt tartott, melyen a két új iPhone-ról és a Watch névre hallgató okosóráról is lehullott a lepel. A bejelentések mellett persze történtek azért más dolgok is, fejlesztők számára például letölthetővé vált az iOS 8 Golden Master (GM) verziója, mely a hivatalos kiadás előtti, szinte már véglegesnek mondható szoftver.

A 12A365 bulid számon elérhető rendszerfrissítés az eddigiekkel ellentétben kizárólag iTunes-on keresztül tölthető le, az Apple nem tette lehetővé az OTA (Over-the-Air) telepítést. Az iOS 8 GM-mel együtt az Xcode 6 GM is megjelent, méghozzá 6A313 buiild számon. A mindenki számára elérhető iOS 8 szeptember 17-én jelenik meg, egy korábbi szervergyorsítás miatt pedig valószínűleg valamennyi felhasználó gyorsan le tudja majd tölteni az új generációs szoftvert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés