Mégiscsak jön a OnePlus Mini?

Hirdetés

A OnePlus eddig három modellel rukkolt elő, ebből kettő a csúcs-, egy pedig a középkategóriában debütált. Már a OnePlus X megjelenése előtt lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a kínaiak egy igencsak kompakt készüléket dobhatnak piacra, ami úgy tűnik, hogy akár valósnak is bizonyulhat. A GFXBench adatbázisa ugyanis egy olyan mobilról árulkodik, ami 4,6 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, vagyis a mai trendekhez képest meglehetősen kompakt termékről beszélünk.


[+]

Eddig csak a Sony célozta meg ezt a szegmenst a Z Compact családdal, ám azoknál a készülékeknél is csak maximum HD felbontású megjelenítőkkel találkozhattunk. A OnePlus Mini ezzel szemben nem csak az 1080p-s képernyő, hanem a felső kategóriás hardver miatt is érdekes lehet, hiszen ha lehet hinni a leírásnak, akkor Snapdragon 810 chipsetre, valamint 4 GB RAM-ra lehet számítani. Az adattárolóval sem lesz fukar a OnePlus, 64 GB áll majd rendelkezésére a fájloknak (persze ebből a rendszer is lefoglal néhány GB-ot). Az akkumulátor kapacitásáról egyelőre semmi sem árulkodik, az azonban nem titok, hogy 12 vagy 13 megapixeles lehet a hátlapi kamera. Az információkat persze nem szabad készpénznek venni, sokszor láttunk már komoly tévedéseket.

Előzmények

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

  • Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

    A OnePlus idei éve nem sikerült rosszul, letettek két remek telefont az asztalra, a nagyobbik modell esetén pedig már be is rekesztik a meghívásos rendszert.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

Hirdetés