Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

Hirdetés

A OnePlus neve sokak szemében összeforrt a meghívókkal, a kínai gyártó nem csak arról vált ismertté, hogy remek ár/érték arányú, kiválóan felszerelt eszközöket dob piacra, hanem arról is, hogy a vásárlásukhoz meghívó szükségeltetett, a kezdeti periódusban ezeket nehéz is volt beszerezni, később pedig egyre enyhültek a szabályok azzal kapcsolatban, hogy ki kaphatja meg a várva várt invitálást. A gyártó a fórumán ünnepli két héttel előre a második születésnapját, ennek örömére pedig közlik, hogy a OnePlus 2 vásárlásához december 5-étől egyáltalán nem kell meghívó.

Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2
[+]

Aki viszont a kis testvérre, a OnePlus X-re szeretne rávetődni, annak is jó hírünk van, december 5 és 7 között ugyanis ehhez a mobilhoz sem kell meghívó, utána viszont visszaáll a rendszer. Ezeken kívül számos egyéb akcióval is kedveskedik a kínai gyártó, egyes OnePlus One tartozékok 90%-os kedvezménnyel vihetők el, a OnePlus 2-hoz vásárolható StyleSwap hátlapok is olcsóbbak lesznek, a közeljövőben vásárlók pedig a gyártó mottójával díszített egérpadot is kapnak rendelésükhöz. A gyártó megígérte, hogy aki hetedike előtt leadja rendelését, az még az ünnepeket megelőzően kapja meg a termékét.

Azóta történt

Előzmények

  • Minden OnePlus eszköz kap Marshmallow-t

    A három tagból álló termékpaletta minden darabja frissül Android 6.0-s verzióra, leghamarabb 2016 elején várhatók a frissítéssel kapcsolatos értesítések.

  • Kiszivárgott a OnePlus X ára

    Véletlenül (vagy teljesen szándékosan) felbukkant az egyik viszonteladónál az alacsonyabb árszegmensbe szánt OnePlus készülék és árcédulája.

  • A TENAA-nál járt a kisebbik OnePlus

    Legyen bármi is a neve, egyre közelebb vagyunk a kicsinyített OnePlus bemutatkozójához, a TENAA jóvoltából pedig már a méreteit és az akkumulátorának kapacitását is tudjuk.

Hirdetés