Megindult a Galaxy A53-ra a One UI 5.1-es frissítés

Az európai modellekre telepíthető, a 2023-as februári biztonsági csomagot is tartalmazza.

Március 2-án indulóan a Samsung Galaxy A53 5G-n is elérhetővé válik az Android 13 alapú One UI 5.1-es frissítés az európai készülékeken. A dél-koreai gyártó a hazai telefonjain már elérhetővé tette a frissítést, múlt hét végén pedig elkezdte az európai piacon árult modellekre is kiküldeni. Az A536BXXU4CWB1 firmware-verzió alatti frissítés kicsit több egy gigánál (1381 MB), benne pedig a One UI 5.1-es újdonságok mellett megtalálható a 2023 februári biztonsági csomag is. A frissítés OTA-ként elérhető kell legyen a telefon beállításai között.

Hirdetés

Az A53 elődjének tekinthető népszerű Samsung Galaxy A52s 5G-re is elindította a gyártó a mai nappal a One UI 5.1-es rendszert, viszont ez egyelőre csak a hazai piacon elérhető, a következő hetekben kezdődik majd a szélesebb körű start.


Samsung Galaxy A53 5G. [+]

A One UI 5.1-es frissítés egyszerűbbé teszi a kamera alkalmazásban, hogy a felhasználó az előlapi kamera fotóinak színtónusát változtassa. A galéria alkalmazásban könnyebben lehet szerkeszteni vagy eltávolítani az EXIF információkat. A Samsung böngésző ezentúl külön keres majd az előzmények és a könyvjelzők között, az időjárás alkalmazás relevánsabb információkat láthat a felhasználó, van egy új widget a csatlakoztatott eszközök töltöttségét jelző. A módok és rutinok ezentúl részletesebben beállíthatók, a Windows Phone Link pedig jobban működik együtt Windows 11 rendszerű PC-kel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés