Hirdetés

Megérkezett szerkesztőségünkbe a modu

Kik azok, akiknek mond valamit az a márka, hogy modu? Törzsolvasóink valószínűleg tudják, hogy miről van szó, mivel a barcelonai Mobile World Congress kiállításon már évek óta meglátogatjuk a gyártót, akik két éve még teljesen zártkörű standdal voltak kint (kis szerencsével jutottunk csak be), tavaly azonban már viszonteladókat kerestek működő, első generációs készülékükhöz. Ami azonban sajnos sosem jutott el Magyarországra (Romániába viszont állítólag igen), de a második generációs most itt van a kezünkben; furcsa érzés, mert már tényleg kezdtük komolyan azt hinni, hogy ebből nem lesz semmi.

Aki nem tudja, hogy miről van szó, az nézze meg ezeket a videókat, ebben a sorrendben, mert fontos látni, hogy honnan jött a modu és végül mi lett belőle. Fent a 2009-es MWC-n készült riportunk (melyhez egy cikk is tartozik), alatta pedig az egy évvel korábbanfelvett változat, melyben nincs szó arról, hogy mi is ez a készülék, de az akkori állapotát mutatja. Tavaly nem vettünk videót, mert a második generációs modell még nem volt kiállítva.

A nálunk lévő készülékről szándékosan nem írok még semmit, terveink szerint hétfőn (vagy legkésőbb kedden) kimegy a cikk. Már szerda óta nálunk van a kicsike, gondolkoztunk, hogy pénteken kimenjen-e a teszt, de végül nem ment ki, mert úgy éreztük, hogy ehhez több tapasztalatot kell gyűjtenünk. Ez mégis egy teljesen új dolog.

Bocha

  • Kapcsolódó cégek:
  • modu

Azóta történt

Hirdetés