Megérkezett Európába a Nubia Z60 Ultra Photographer Edition

Elindult a Nubia fotós csúcsmobiljának nemzetközi értékesítése, egyedi hátlappal is beszerezhető a Z60 Ultra.

Decemberben mutatta be a Nubia legfrissebb kameratelefonját, a Z60 Ultrát, mely három színben és két konfigurációban érhető el a mai naptól a globális, így az EU-s piacon is. A telefon a gyártó saját webshopján vagy az Amazonon keresztül is elérhető, a 12/256 GB-os változat kizárólag feketében, a 16/512 GB-os modell pedig feketében, ezüstben vagy a Photographer Edition névre hallgató változatban fekete műbőr hátlappal és egyedi dizájnelemekkel.

Klasszikus kamerák inspirálták a Photographer Editiont
Klasszikus kamerák inspirálták a Photographer Editiont (forrás: Nubia) [+]

A 12/256 GB-os verzió ára 749 euró a Nubia webshopjában, amiből április 29-ig lejön 30 euró tavaszi akcióban. Az első vásárlóknak ezen felül 15 euró kedvezmény is jár, így letornázható 704 euróra a telefon ára. A 16/512 GB-os modell 899 eurós áron nyit, erre is ugyanúgy érvényesíthetők a kedvezmények. Mi a német Amazonon keresztül néztük meg, hogy Magyarországra történő szállítással melyik Z60 Ultra rendelhető, ilyen esetben a 12/256 GB-os modellt ajánlotta fel a piactér kizárólag fekete színben magyar áfára korrigált 996 eurós árral.

Különleges a telefon megjelenése, nem valószínű, hogy szembejön velünk bármikor még egy ilyenKülönleges a telefon megjelenése, nem valószínű, hogy szembejön velünk bármikor még egy ilyenKülönleges a telefon megjelenése, nem valószínű, hogy szembejön velünk bármikor még egy ilyen Különleges a telefon megjelenése, nem valószínű, hogy szembejön velünk bármikor még egy ilyen (forrás: Nubia) [+]

A rejtett előlapi kamerával szerelt Snapdragon 8 Gen 3-as csúcskészülék az amerikai kontinensen olcsóbban indít a Photographer Edition változatban, ott 779 amerikai dollárban határozták meg az árát. Az Egyesült Királyság viszont egyelőre kimaradt a szórásból, így a szigetország lakóinak még várnia kell a sajátos kamerarendszerrel szerelt modellre. Ahogy írtunk róla, a Nubia Z60 Ultrában ugyanis a Sony IMX800 szenzort használó főkamera 35 mm-es fókusztávolságon szokatlanul szűk látószöggel és kiemelkedően gyors, f/1,59-es rekeszértékű, optikailag stabilizált lencsével dolgozik. Az 50 megapixeles ultraszéles kamera 100 fokos látószöge is szűkebb a szokásosnál (18 mm, f/1,8), és az autófókusz mellett megvan a műfajban ritka optikai képstabilizálás is, amit a teleobjektív is megkapott. Az utóbbi 85 mm-es és 3,3x-os nagyítást kínál (26 mm-es szabványhoz viszonyítva), periszkópos kialakítású és PD-autófókusszal rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

Hirdetés