Megérkezett az Oppo A9

A középkategóriás phabletbe MediaTek chipset került bőséges RAM-mal, Color OS 6 kezelőfelülettel, méretes akkumulátor társaságában.

Nem sokat kellett várni az Oppo A9-re, ahogy az első pletykák és képek felbukkantak, szinte már érkezett is a hivatalos premier. Középkategóriás árazással, de modern formatervvel, noccsos kijelzővel, 90,7%-os előlapi kihasználtsággal próbálja magát vonzóvá tenni a termék, 6,53 hüvelykes IPS kijelzője Full HD+ felbontású, hardveresen pedig 12 nanométeres MediaTek P70 hajtja nyolcmagos processzorral (4 x 2,1 GHz Cortex-A73 + 4 x 2,0 GHz Cortex-A53), Mali-G72 MP3 grafikai egységgel, 6 GB RAM-mal és 128 GB-os, bővíthető belső tárolóval. A GameBoost 2.0 névre hallgató technológia hátteréről nem sokat beszéltek, de ez is jelen van benne.

[+]

Kamerák terén nem kell sokat várni tőle, egy egyszerű, 16 megapixeles egység jutott a hátlapjára 2 megapixeles segéddel, egyébként a szelfik is 16 megapixelben készülnek, de még az apertúrákkal sem dicsekedik a cég. Ami pozitívum, az a színválaszték (egészen különleges zöld, jégfehér és kék színekben kerül piacra), illetve az akkumulátoros adat: 4020 mAh kapacitással valószínűleg jól fogja bírni az újdonság, ami Kínában április 30-ától már elérhető, 80 000 forint alatti összegért, ami a gyártótól kimondottan kedvezőnek számít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés