Megérkezett az iOS 13.6.1

Természetesen az iPadOS-szel együtt érkezett meg a legfrissebb verzió az összes iOS 13-as eszközre, ami főleg tárhelykezelési problémákat javít.

Nincs olyan trendi újdonság az iOS (és iPad OS) 13.6.1-ben, mint az előző alverzió digitális slusszkulcsa, de kis tárhelyű, vagy kapacitása végén lévő eszköze valószínűleg többeknek van, mint kompatibilis autója, így aztán mindenképp érdemes lehet a legfrissebb alverziót is telepíteni, hiszen többek között megold egy olyan problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a szükségtelen rendszeradatfájlok nincsenek automatikusan törölve, amikor kevés a rendelkezésre álló tárhely.


[+]

Állítólag javítottak a hőkezelési problémából alkalmanként elszíneződő OLED-panelek alkalmi problémáján, illetve megoldottak egy olyan hibát is, amely miatt a Fertőzésnek való kitettséggel kapcsolatos értesítések (exposure notifications) néhány felhasználónál alapértelmezetten le lehetnek tiltva. Természetesen a frissítést az összes iOS 13 főverzióra alkalmas eszköz megkapja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Digitális slusszkulcs érkezett az iOS 13.6-tal

    A funkciót az idei WWDC-n demózta az Apple az iOS 14 új funkciójaként, de az iOS 13 legfrissebb verziójában is elérhető.

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

Hirdetés