Megérkezett a specibajnok Moto Maxx

Hirdetés

Pár héttel a Motorola új csúcskészüléke, a 2014-es, Full HD-s Moto X után piacra került egy sokkal ütősebb darab a Lenovo kötelékébe került gyártótól, igaz a QHD-s, gigászi akkumulátorral megáldott Droid Turbo kizárólag a Verizon nevű CDMA-s szolgáltatónál jelent meg, legalábbis idáig. Most ugyanis Brazíliában bejelentették a SIM-kártyás Moto Maxxot, ami hasonlóan ígéretes darabnak tűnik.

Specifikációbajnok készülék a Motorola Moto Maxx

Nézzük mit hoz a Moto Maxx! Először is egy 5,2 hüvelykes, 1440 x 2560 pixeles AMOLED kijelzőt, amiből a négymagos, 2,7 gigahetzes Snapdragon 805 és az Adreno 420-as IGP hozza ki a maxximumot, 3 gigabájt RAM kíséretében. A készülék 32 vagy 64 gigabájt belső tárhellyel lesz megvásárolható. Nem maradhatott ki a Cat.4-es LTE modem és a 21 megapixeles hátlapi kamera, 4K felvételi lehetőséggel.

A hatalmas telep ára a nagy készülékház a Moto Maxx esetében

A készülék hardveres tudásához méltó, 3900 mAh-s akkumulátort kapott, így nem kell tartani a délutáni lemerüléstől, de vélhetően a másnapitól sem. Ha mégis fogytán lenne az energia, a gyorstöltő funkcióval hamar csurig lehet tölteni a telepet. Ennek az ára persze az átlagosnál vastagabb kivitel: a Moto Maxx 143,5 x 73,3 x 11,2 milliméteres házzal rendelkezik, és 176 grammot nyom. A Dél-Amerikában bejelentett készülék európai forgalmazásáról egyelőre nincs információnk, mindenesetre Brazíliában meglehetősen drágán, mintegy 220 ezer forintos áron lehet megvásárolni. A Moto Maxx Android 4.4.4 KitKat rendszerrel kerül piacra, ám a Motorolát ismerve hamar megérkezhet rá az 5.0 Lollipop frissítés.

Azóta történt

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés