2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Megérkezett a Blade V2

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Übergizmo

A ZTE újdonsága beáll a 64 bites telefonok sorába, mellyel megfelelő alternatívát kínálhat a gyártó a konkurens termékeknek.

Hirdetés

Lerántotta a leplet legújabb készülékéről a ZTE, mellyel a kínaiak a 64 bites eszközök sorát bővítik. A Blade V2 névre keresztelt masina a középkategóriában versenyzik majd, és remélhetőleg a hardveres specifikáció mellett kellemes árcímkét, valamint európai elérhetőséget is tapasztalhatunk a telefonnal kapcsolatban.

Bemutatkozott a ZTE Blade V2

A Blade Vec 4G (vagy akár a Blade V) örökösének számítú Blade V2 belsejében egy Snapdragon 410 chipset lakozik, ami mindenképpen jelentős fejlődésnek számít az eddigi modellekhez képest. A kijelző a kategóriának megfelelően 5 hüvelykes és 720 x 1280 pixel felbontású, az előlapi kamerával pedig 5 megapixelben lehet fotózni magunkat. A mobilba 1 GB RAM és 8 GB-os belső tárhely került, ha pedig az elsődleges fényképezővel lőnénk képeket, akkor ez maximum 13 megapixelben tehetjük meg. A 4G/LTE támogatással, valamint 2400 mAh kapacitású akkumulátorral érkező Blade V2 ára megjelenésének időpontja egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Előzmények

 • ZTE Blade L2 - csalóka sorozat

  Két SIM-et kezelő, egész korrekt hardverrel rendelkező masina érkezett hozzánk, a kijelző méretes, ám a kellemes árazásnak a felbontás és a kamera esett áldozatául.

 • ZTE Blade V - négyhengeres energia

  A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

 • ZTE Blade G - G lett és pont

  A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

 • ZTE Blade III - újra éles lehet az a penge

  ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.