Nagy bejelentésre készül a Samsung

Kezd realizálódni a Samsung Galaxy C9, amiről néhány hete még csak egy véletlenül felröppent táblázat árulkodott. Az SM-C9000 gyári kódnevű, elsősorban kínai piacnak szóló phablet 6 hüvelykes, Full HD (azaz 1080 x 1920 pixel) felbontású Super AMOLED kijelzőt kaphat, belsejében pedig Snapdragon 652 lapka, 6 gigabájt RAM és 64 gigabájtos belső tároló teljesíthet, ez utóbbi ráadásul microSD-vel bővíthető formában. A 16 megapixeles hátlapi és előlapi kamerával ellátott mobil 4000 mAh kapacitású akkumulátort kap, és Android 6.0.1-gyel startol el.

A teaser alapján majdnem biztosra vehetjük a bemutató közelgő napját
A teaser alapján majdnem biztosra vehetjük a bemutató közelgő napját [+]

A kütyü már nem csak a TENAA vizsgálatán, hanem a Geekbench és az AnTuTu szintetikus teljesítménytesztjein is végigszaladt, így a hardvert szinte biztosra vehetjük, a 162,9 x 80,7 x 6,9 milliméteres dimenziókat és a 185 grammos tömeget pedig a kijelzőjéhez képest korrekt értéknek mondhatjuk.

Galaxy C9 a TENAA műhelyében
Galaxy C9 a TENAA műhelyében [+]

Az utolsó teaser szerint pénteken mutatkozik be hivatalosan a fém hátlappal ellátott, eredetileg csupán kínai és indiai piacra szánt eszköz, ami lehet, hogy a Note7 bukása miatt több fronton is bizonyításra kényszerül.

Előzmények

Hirdetés