Matt kijelzős iPad Prót emlegetnek a start előtt

A vékonyabb kávák szélességére pontos tippek érkeztek.

A Weibón tevékenykedő Instant Digital az elmúlt években több utólag igaznak bizonyuló kéminformációt kiszivárogtatott, és most a március 26-ára várt új iPadek kapcsán szolgál a csatorna érdekességekkel. A 2024-es Pro modellek jóval keskenyebb kávával várhatók: a fémkeretet nem számolva az iPad Pro 11" 7,12 mm-es, az iPad Pro 12,9" pedig 7,08 mm-es kerettel, OLED képernyőt közrefogva. A 10,9"-es és 12,9"-es iPad Air kávájáról nem esett szó.

Ilyen lehet a 12,9"-es iPad AirIlyen lehet a 12,9"-es iPad AirIlyen lehet a 12,9"-es iPad Air Ilyen lehet a 12,9"-es iPad Air (forrás: 91Mobiles) [+]

A forrás másik, meglepőbb adalékinformációja az, hogy a 2024-es iPad Prók a szokásos, fényes kijelző mellett matt kivitelben is megvásárolhatók lesznek. Erre azért már kisebb az esély, elvégre efféle iPad panel még nem volt, viszont nem lenne precedens nélküli a dolog. Az Apple Insider megjegyzi: a 2019-es Apple Pro Display XDR mattosított képernyőt kínált nanokristályos elrendezéssel, amely valóban jelentősen visszafogta a tükröződést.


A Galaxy S24 Ultra napfényben is látványosan kevésbé tükröződik. Az iPad Prók OLED paneljeit a Samsung szállíthatja  [+]

Egyébként a Galaxy S24 Ultra panelje ilyen megoldások nélkül is jóval kevésbé veri vissza a fényt az elődjénél, ergo van ebben az irányban mostanában előrelépés a piacon, plusz ugye kékfényszűrős, villogáscsökkentő, extra elsötétítő, olvasómódos és egyéb hasznos trükkök is akadnak szoftveroldalról. A forrás viszont, ha jól értelmezi a gépi fordítást a nyugati tech világ, hardverszinten eltérő képernyőkivitelt vár két méretben, kék-két ajánlattal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés