Mától kapható a Meizu MX4 Pro

A Meizu lehet a következő kínai gyártó, amelyik az otthoni piacion megerősödve nemzetközi babérokra tör, sőt, egyik-másik külföldi országban már forgalmaznak is, különben pedig olyan csatornákon lehet hozzájutni jól árazott csúcskészülékeikhez, mint mondjuk az OppoMart. Persze ilyenkor az itthoni vám- és adótételekkel is számolni kell.

Az MX4 Pro ujjlenyomat-olvasója a home gombba lett beépítve
Az MX4 Pro ujjlenyomat-olvasója a home gombba lett beépítve

Az MX4-et mi is kipróbáltuk, és tetszett a villámgyors készülék és a némi megszokást igénylő FlyMe OS, azonban nem az volt a Meizu idei abszolút csúcskészüléke, hanem a mától megvásárolható MX4 Pro, amely 5,5 hüvelykes 1536 x 2560 pixeles kijelzőt, 20 nanométeres Samsung rendszerchipet (Exynos 5 Octs 5430), 3 gigabájt RAM-ot és 16 megapixeles hátlapi kamerát kapott. Az OppoMarton a készülék szállítási költség és a célország terhei nélkül 549 dollárért vásárolható meg (16 GB), a combosabb modellért (32 GB) 599 dollárt kell kifizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Tényleg ütős lett a Meizu MX4 Pro

    Megérkezett a Meizu abszolút csúcsmodellje, amely a korábban már kiszivárgott specifikációkkal a legnagyobbal ellen kíván harcba szállni.

  • November 19-én érkezhet az MX4 Pro

    Meghívókat küldött ki a Meizu egy november 19-ei pekingi eseményre, amelyen minden bizonnyal az MX4 felturbózott változata kerül leleplezésre.

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés