Március elejétől megvásárolható a Honor Magic5 Lite

Mutatós darab érkezik a Honor középkategóriás(ként árazott) kínálatába.

A Honor Magic5 Lite nem feltétlenül csak esztétikailag előrelépés az elődmodellhez képest: jobb a kijelző, nagyobb az akksi, a készülék kisebb, vékonyabb és könnyebb, miközben az akkumulátor nagyobb lett, számszakilag 5100 mAh, viszont már csak 40 wattos teljesítménnyel tölthetjük. A panel ívelt és kisebb is, de megtartotta a 120 Hz-es képfrissítést és a FHD+ felbontást, ami 6,67 hüvelyken valamivel magasabb pixelsűrűséget is jelent.

A lapkakészlet viszont nem változott, továbbra is a Snapdragon 695 5G szolgál 6/128 GB-os memóriacsomaggal és az Android 12-es főverzió is a régi, noha a gyártó egyedi felhasználói felülete már a 6.1-es verzióra váltott. Az új modell mellett szól még az infra vezérlő és az ultraszéles látószögű kamera a mélységszenzor helyett, noha az 5 megapixelesre szenzortól azért nem várhatunk sokat és a főkamera is egy mezei 64 megapixeles szenzor, de legalább mutatós elrendezésben. És persze a 2 megapixeles makró.

A Honor Magic5 Lite márciustól elejétől éjfekete, smaragdzöld és titánezüst színben választható a szolgáltatók kínálatában és a független piacon 159 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, hozzánk pedig holnap érkezik egy példány tesztre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés