Már nem a Magic5 Pro a Honor abszolút csúcskészüléke

Kínában bemutatták a Honor Magic5 Ultimate készüléket, ez marad a hazai piacon.

Hirdetés

Alig egy hétig lehetett az MWC-n bemutatott Honor Magic5 Pro a márka csúcskészüléke, Kínában a cég a mai napon ugyanis bemutatta a Magic5 Ultimate csúcsmodellt, vagyis csúcs-csúcsmodellt. Az Ultimate változat nem fogja elhagyni a kínai piacot, lokális értékesítés lesz belőle csak. Ez viszont csak annak lehet probléma, akinek az Ultimate jobban tetszik külsőre, a hardver tekintetében nincs lényeges változás a Magic5 Próhoz képest.

A Honor Magic5 Ultimate feketében és narancssárgában készül vegán bőr hátlappal.
A Honor Magic5 Ultimate feketében és narancssárgában készül vegán bőr hátlappal. [+]

Az első lényegi változás, hogy az Ultimate modell vegán bőr hátlapot kapott, a csomagolásban is egy Montblanc Bespoke bőr védőtok található. Második lényegi változás, hogy a töltő mellett egy USB-C végű fülhallgatót is ad a Honor az Ultimate változathoz alaptartozékként. Az operatív memória és a tárhely csak egy opcióban választható az Ultimate esetén, ez 16/512 GB-ot jelent 6699 kínai jüanos áron.


[+]

A kijelző 6,81 hüvelykes LTPO OLED panel (1312 x 2848 pixeles felbontással, 1-120 Hz-es frissítéssel, integrált ujjlenyomat-leolvasóval), benne a dupla előlapi kamerával a panel bal felső sarkába vágva. A szélre tolt pirula egy 12 MP-es szenzort egy mélységérzékelőt rejt, utóbbival a telefon 3D-s arcfelismerést is végez. A hátlapon három 50 MP-es kamera található (23 mm-es f/1,6-os főegység 1/1,12”-es szenzorral, 90 mm-es 3,5x nagyításra képes periszkópos zoomkamera, 13 mm-es ultraszéles autofókusszal és makró képességekkel). Mellettük kéttónusú LED és lézeres mérő segíti a képalkotást.


[+]

A némileg ívelt hátlap alatt 5450 mAh-s akkumulátor található, ami megegyezik a kínai Magic5 Pro telepével és eltér az európai modellektől, hisz nagyobb energiasűrűséggel dolgozik és nagyobb kapacitást is kínál, grafit anód helyett pedig szilíciummal dolgozik. A készülék hátlapja alatt megtalálható a Honor saját fejlesztésű C1-es rádiófrekvenciás kapcsolatokat erősítő lapkája, ami elvileg javítja a mobilhálózati stabilitást (35%), a Wi-Fi sebességét (200%) és csökkenti a késleltetést (90%).

Maradt a sztereó hangszóró DTS:X Ultrával, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, az IP68-as védelem, az Android 13-ra épülő Magic UI 7.1. A készülék 217 gramm és 162,9 x 76,7 x 8,77 milliméteres mérettel rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés