Már az új Wear OS-szel jöhet az idei Fossil kollekció

A Samsung Galaxy Watch4 szériát az idei Fossil modellek követik, nem kizárt, hogy nem kell 2022 második feléig várni a friss rendszerre.

A Google ismertetett ütemterve szerint a Fossil modellek hatodik generációja, illetve az év elején bemutatott ötödik generáció frissítés formájában kapja meg a Wear OS 3-at, a legújabb értesülések alapján viszont nem kizárt, hogy a legújabb modellek már eleve a legfrissebb rendszerrel kerülnek bemutatásra. A Fossil számos verziót dob piacra, de néhány paraméterben osztoznak a különböző színű, anyagú és stílusú órák.

Hirdetés

[+]

[+]

Ilyen a mérettől függetlenül (42 és 44 milliméteres tokozás) 1,28 hüvelykes, 416 x 416 pixel felbontású OLED panel Always on Display funkcióval, utóbbi a Snapdragon 4100+ szett AON co-processzorának köszönhetően már 64 ezer szín megjelenítésének képességével a korábbi 16 ezer helyett. A 12 nanométeres szetthez Cat.4-es LTE támogatás és GPS modul is jár, a belső tárhely egységesen 8 GB lesz, a 24 órás, teljes funkcionalitás mellett elérhető üzemidőt pedig a fél órás gyorstöltés kompenzálja (30 perc, 0-80%). A pulzus- és SpO2 szenzorral szeptember 27-én bemutatkozó kollekció 300 és 330 eurós eszközökből áll majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés