Érkezik a YouTube Music a Wear OS 2.x rendszerre

A Google Play Music leváltása után gyári alternatíva nélkül maradt a Wear OS, mostanáig kellett várni a YouTube Music optimalizált verziójára.

A Google meglehetősen elhanyagolta a Wear OS-t, az áttörést a platform fejlesztésében és aktualizálásában pedig az Samsunggal való idén bejelentett együttműködéstől várjuk. A Tizen egy rendkívül kiforrott és magas funkcionalitású rendszerré fejlődött az évek alatt, így a Wear OS 3 első verziója hagyott némi kívánnivalót maga után, de a Samsung közreműködésének köszönhetően egyrészt már most messze jobb felhasználói élményt nyújtott, mint a korábbi szoftververziók, másrészt rengeteg lehetőséget rejt az egységes platform.

Galaxy Watch4
Galaxy Watch4

Nemrég a Spotify kapott Wear OS támogatást a lejátszási listák letöltéséhez és offline kezeléséhez a 2.x verziószámú készülékeken, most pedig a Google saját zenelejátszója kap végre okosórás felületet. A Google Play Musicot a YouTube Music váltotta, viszont a Wear OS-re optimalizált verziót valahogy elfelejtették. A Google megerősítette, hogy a héten érkezik a frissítés a Fossil, a Michael Kors Gen 6 modellekre, a Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS és TicWatch E3 órákra, a többi eszköz pedig még az idén számíthat az új verzióra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés