Hirdetés

A Razer fémjelzi a Fossil Gen 6 új dizájnját

A gaming brand szoftveres dizájnelemeket és két egyedi szíjat adott a Fossil hatodik generációs okosórájához. A Google pedig a Wear OS 3-at fogja a későbbiekben.

A Razer X Fossil Gen 6 csak annyiban újdonság, hogy a nyáron bemutatott alapmodell két új, 22 milliméteres szíjjal érkezik (egy fekete és egy jellegzetes Razer-zöld), három Razer témájú óralappal és a felhasználói felületen mindenhol megjelenik a Razer egyedi dizájnyelve és szimbólumrendszere, illetve a Razer Chroma számlap testreszabható fényeffektusokkal dobja fel a megjelenést.


[+]

Egyébként a A Razer X Fossil Gen 6 is 44 milliméteres, fekete rozsdamentes acél házzal, 1,28 hüvelykes, 416 x 416 pixel felbontású AMOLED kijelzővel, Bluetooth 5.0 LE-vel, Wi-Fi-vel, GPS-szel és NFC-vel rendelkezik, szenzorokból pedig iránytűt, magasságmérőt, illetve pulzus- és véroxigénmérőt tud felmutatni. A Snapdragon 4100+ platformra valamikor idén érkezik a legújabb Wear OS 3, alkalmazásokat a 8 GB-os belső tárhelyre pakolhatunk, a 80%-os töltöttség pedig nem vesz igénybe több időt, mint fél óra. A Razer X Fossil Gen 6 modellből összesen 1337 (leet) darab kerül forgalomba 329 dolláros kezdőáron.


[+]

A Skagen eltérő dizájnnal hozza ugyanezt a hardvert, szenzoros felszereltséget és gyorstöltést, még a kijelző mérete és felbontása is megegyezik annak ellenére, hogy a Flaster Gen 6 tokozása csak 42 milliméteres. A Flaster Gen 6 választható ezüst, rózsaarany, szén és fekete kivitelben háromféle szíjjal (milánói, szilikon és bőr) különböző színekben. Az árcetlin 295 dollár szerepel majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés