Május 7-én nyit a Google I/O

Hirdetés

Mountain View, a Google főhadiszállása a Szilícium-völgy közepén, San Jose és San Francisco között helyezkedik el. Nem csoda, hogy a tech cégekről, a start-upokról, Jian-Yangről és a remek időjárásról ismert régiót a Google nem hagyja el még a naptári év legnagyobb fejlesztői konferenciájáért sem, Kalifornia májusban remek helyszín számos, napfény alatt tartott eseményre.

A Google I/O május 7-e és 9-e között kerül megrendezésre Mountain Viewban, és a nyitóbeszédet természetesen a keresőóriás (bár nem az Alphabet Inc.) vezére, Sundar Pichai tartja, méghozzá a Shoreline Amphitheatre-ben, a San Francisco-öböl tőszomszédságában. Az utóbbi időben az Android operációs rendszer kisebb hangsúlyt kapott, de azért várhatóan az I/O-n derül ki a következő főverzió számos részlete. Igaz, addig korai tesztverzió formájában befuthat a fejlesztői csomag.

Hirdetés

Előzmények

 • Elstartolt az idei Google I/O

  A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás körül forgott a nyitóesemény, de időközben belenézhettünk az Android P új kezelőfelületébe és funkcióiba is.

 • Íme, az új Google termékcsalád

  Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.

 • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

  Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

 • Elstartolt a Google I/O

  Android O, egyszerűsített zöld robotos főverzió, kiterjesztett valóság, önálló virtuális valóság szemüveg és minden, amit a mesterséges intelligenciáról és a gépi tanulásról tudni akart, csak eddig nem merte megkérdezni.

Hirdetés