Hirdetés

Majdnem az összes Mate 20 megkapta az EMUI 9.1-et

Új fájlrendszer, GPU Turbo 3.0 és csomó apróság került az új rendszerbe.

Az összes „prémium kategóriás" Huawei Mate 20-szériás mobilra mostanában válik elérhetővé az EMUI 9.1, tehát a Lite verzión kívül tulajdonképpen mindegyik hamarosan feldobja a frissítést jelző ablakot. Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X és Mate 20 RS Porsche Design tulajdonosoknak érdemes tehát leginkább nézegetni a HiCare-t a következő pár napban.

Az EMUI 9.1 a normál kilenceshez hasonlóan az Android Pie alapjaira épül, viszont még tovább optimalizálja a teljesítményt az új, jobb tömörítést és gyorsabb olvasást biztosító EROFS fájlrendszerrel és a GPU Turbo 3.0-val, aminek támogatott játékai 25-re bővültek. Ezek egyébként bétás formában április óta elérhetők. Az EMUI 9.1-et összesen 49-féle mobilra teszik elérhetővé, a következő, júliusi körben a P20, illetve Mate 10-szériás mobilok tagjai készülhetnek, illetve a frissebb Y- és Nova-vonal várhatja az új rendszert.

Előzmények

  • Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?

    Azért van különbség, de a Huawei Mate 20 így is egy remek készülék. A kérdés csak annyi, hogy százezerrel konszolidáltabb összegért mit tud - és mit nem tud - a Mate 20 Próhoz képest.

Hirdetés