Magyarországra jön a Play Pass

Havonta 1890, vagy évente 11490 forintért élvezhetjük játékok és egyéb alkalmazások sokaságát.

Hirdetés

2019 szeptemberében indult el a Google Play Pass, ami afféle Apple Arcade-konkurensnek indult, tehát alapvetően havidíjas játékszolgáltatásként ismerhettük meg, de tartalmi szinten már valamelyest akkor is több volt ennél, hiszen mindenféle egyéb alkalmazáshoz és podcasthoz férhettek hozzá az előfizetők. A támogatott régiók lépésről lépésre bővültek, és míg a júliusi bővítésbe nem fért bele Magyarország, a mostaniba már igen, így vélhetően pár napon belül nálunk is elindul a szolgáltatás.

Az októberi bővítés egyébként Magyarországon kívül Ausztriát, Belgiumot, Bulágirát, Ciprust, Csehországot, Dániát, Észtországot, Finnországot, Görögországot, Hollandiát, Horvátországot, Lengyelországot, Lettországot, Liechtensteint, Litvániát, Luxemburgot, Máltát, Norvégiát, Portugáliát, Romániát, Svédországot, Szlovákiát és Szlovéniát foglalja magában.


[+]

Amint élesedik a rendszer, a Play Áruházon belül, az oldalsó menüben lehet majd megtalálni a Play Pass-t, egy hónapot ingyen ad a cég, utána pedig a felhasználó dönthet, hogy havonta 1890, vagy évente 11490 forintért megéri-e neki a szolgáltatáscsomag.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés