Ma debütál a Grand Memo

Kínában ma debütál a piac legelső, Qualcomm Snapdragon 800 processzor köré épülő okostelelfonjaként bemutatott ZTE Grand Memo, melyről azonban idő közben kiderült, hogy számos különböző konfigurációval, többek között Snapdragon 600 és a Mobile World Congress során kiállított Snapdragon S4 Pro APQ8064 processzorral is elérhető lesz. A ma piacra kerül változat is ez utóbbi, előző generációs megoldás köré épül, ráadásul az eredetileg beharangozott 2 GB helyett csupán 1 GB RAM-mal a fedélzetén. Más téren az Android 4.1.2 Jelly Bean alapokon nyugvó készülék az eredeti specifikációt követi, így 5,7 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos megjelenítőt, LED villanóval ellátott 13 megapixeles fő és 1 megapixeles előlapi kamerát, GPS, WLAN és Bluetooth 4.0 modult, Dolby Digital Plus támogatást, microSDHC kártyával bővíthető 16 GB belső memóriát és fixen beépített, 3200 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A 159,9 x 82,6 x 8,5 milliméteres ZTE Grand Memo kártyafüggetlen ára 2688 jüan, vagyis nagyjából 103 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Grand Memo – különböző konfigurációkban

    Három különböző processzorral is piacra kerülhet a Mobile World Congress során bemutatott ZTE óriásmobil.

  • MWC2013: ZTE Grand Memo

    A ZTE is bemutatta az óriáskijelzővel szerelt ZTE Grand Memo telefonját, mely tartogat azért számos meglepetést a nagyérdeműnek.

  • MWC2013: ZTE Open

    Az MWC hétfői napján került leleplezésre a ZTE Open névre keresztelt mobiltelefon, melynek fedélzetén már az új Firefox OS teljesít szolgálatot.

  • Kamerák előtt a ZTE Grand Memo

    Hongkongban a február végére időzített hivatalos premier előtt is kiállításra került a ZTE óriásmobilja.

Hirdetés