2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Lumia 625 és Coloud fülesek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A hatalmas megjelenítővel szerelt Windows Phone 8 mobil mellé mérsékelt árfekvésű fül- és fejhallgatókat is kínál a Nokia.

A várakozásoknak megfelelően hivatalosan is leleplezésre került a Nokia Windows Phone 8 termékpalettájának legnagyobb méretű kijelzővel szerelt tagja, mely ennek ellenére nem a legdrágább modellek között landolt. A Lumia 625 a finn gyártó első Windows Phone 8 alapmobilja, mely 4G LTE támogatással is bír, valamint Full HD videók rögzítésére is képes, ráadásul ezt LED villanó, HD mikrofon és a Smart Camera alkalmazás is segíti. A nettó 220 eurós, vagyis hazai áfát feltételezve bruttó 82 000 forintos készülék egy országban használható HERE Drive navigációs szoftverrel és ingyenes Nokia Music streaming eléréssel is bír, mely mellett további érdekesség a lekerekített Gorilla Glass üveg és a félig áttetsző polikarbonát héj, mely belső részén erősebb tónusú átlátszatlan réteg található. A szeptemberben érkező, 133,2 x 72,2 x 9,2 milliméteres és 159 grammos Lumia 625 tehát 4,7 hüvelykes, 480 x 800 képpontos IPS kijelzőt, GPS, WLAN és Bluetooth 4.0 LE modult, 1,2 GHz-es kétmagos processzort, 512 MB RAM-ot, maximum 64 GB-os microSDXC kártyával bővíthető 8 GB belső memóriát és 2000 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

Hirdetés

A Nokia nem csak telefonok, hanem tartozékok terén is igyekszik maximálisan kielégíteni azon fiatalok igényeit, akik kiemelkedő hangminőségre vágynak, ugyanakkor nem szeretnének vagyonokat költeni egy-egy tartozékra. Az irányított mikrofonnal szerelt Coloud trió pontosan ezen elvárásoknak kíván megfelelni, ráadásul a három különböző kialakítás segítségével mindenki megtalálhatja magának a megfelelőt. A teljes méretű Coloud Boom a 40 milliméteres hangszórót körülölelő párnának köszönhetően nem csak kényelmes viseletet biztosít, de a külső hangokat is kizárja. A kompaktabb Coloud Knock ezzel szemben közvetlenül a fülre fekszik fel, míg a 9 milliméteres hangsugárzót tartalmazó Coloud Pop a hallójáratba illeszkedik. A citromsárga, kék és vörös árnyalatokban megjelenő Coloud trió ára sorrendben 27, 22 és 18 euró, vagyis 8000, 6500 és 5300 forint körül alakul.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.