Hirdetés

WP blog: Reklámfilmen a Lumia 625

A Lumia 1020 bemutatására nem sokkal egy újabb Windows Phone alapú készülékről rántották le a leplet a finnek. A Lumia 625 a tepsimobilok kategóriáját erősíti a maga 4,7 hüvelykes képátlójú kijelzőjével, személyében a patinás gyártó legnagyobb képernyőjú telefonját tisztelhetjük. A kijelző felbontása 480 x 800 képpontos, ami 198 ppi pixelsűrűséget eredményez.

A hátlap alatt egy Qualcomm Snapdragon S4 lapka teszi a dolgát, mely egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzort tartalmaz. A RAM mérete 512 MB, a belső tárhely kapacitása 8 GB, melyet microSD-kártyával lehet bővíteni. A hátlapi kamera 5 megapixeles, 1080p felbontásban vesz videót. Adatkommunikációs szempontból igen jól áll az eszköz: a szokásos képességek (WiFi, Bluetooth, a-GPS) mellet egy 4G-modem is helyet kapott a fedélzeten.

A készülék Windows Phone 8 operációs rendszerrel érkezik, természetesen az összes nokiás extrával felvértezve. Mindezek mellett állítólag az árcédula is barátságos lesz, ám erről még nincs pontos információnk. Alább látható a készülék első reklámfilmje.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Boltokban a Lumia 625

    Franciaországban már kapható a Nokia Windows Phone 8 termékpalettájának legnagyobb kijelzővel és 4G LTE modemmel szerelt tagja.

  • Lumia 825 – az első négymagos?

    Méretes HD kijelzővel és négymagos Snapdragon processzorral érkezik a Nokia következő felső-középkategóriás Windows Phone 8 mobilja.

Előzmények