Hirdetés

LG blog: Rendhagyó termékbemutatót szervezett az LG

Idén rekordszámú, 125 ezer látogató érkezett a zamárdi Strand és B.My.Lake fesztiválra, amibe az LG-nek köszönhetően minket is jól beleszámolhattak, a Q6 bemutatója ugyanis a Balaton-parton esett meg. Az idő a remeknél már pont eggyel volt melegebb és fülledtebb, így a víz közelsége külön megnyugtatóan hatott, amikor Legendd (ex)kollégával a Siófok-Zamárdi transzferre vártunk egy roppant nem meggyőző vendéglátóipari egységben. Főleg annak fényében, hogy a kínálatot látva a legbiztonságosabb választásnak az absztinencia tűnt. Pedig autópályán maximum nyolcvannal letekerni a Balatonra pont az a körülmény, ami hirtelen legalább egy szolid mennyiségű tizennyolc plusszos frissítőt kívánna.


[+]

Az LG által hivatalosan támogatott Strand Fesztiválra viszonylag korán érkeztünk, így a népsűrűség és a hangerő éppen hangulatos mértéket öltött, a bejutás pedig maximum másodpercekben mérhető időtartamot vett igénybe. Amit a nyakunkba lihegő, már indokolatlanul jó kedélyű fesztiválozó érzetre kissé megnövelt. A programot nyilván a sajtótájékoztató nyitotta, ami akár olyan is lehetett volna, mint bármelyik másik, de a készülék technikai paramétereinek sorolgatása helyett inkább a Szomszéd Néni Produkciós Iroda rögtönzött egy témába vágó műsort, miután a kezünkbe nyomták a készüléket, hogy addig is nyomkodjuk.


[+]

Szándéka szerint a Q széria, amelynek Q6 névre hallgató alapmodelljét kaptuk meg kifejezetten fesztiváltelefon, bár annál azért többnek bizonyult. De ilyen formában egyrészt ugye strapabíróságra, másrészt viszonylag kedvező árcímkére asszociálunk hirtelen, tekintve, hogy a fesztiválokon kevéssé jellemző a fehér abrosz és pincehideg rozé mellett folytatott szolid eszmecsere, de igazán körültekintő és visszafogott élményhalmozás mellett sem esélytelen, hogy véletlenül lepottyan az eszköz a tömegben. Erre a megerősített fémszerkezet a megoldás, amit a MLT-STD 810G is igazol, por és víz ellen pedig IP52-es szinten védett, de azért inkább óvatosak voltunk.


[+]

A backstage túra szintén nem kötelező elem egy termékbemutatón, az LG viszont leszervezte, hogy körülnézhessünk kicsit egy fesztivál színfalai mögött, ahol talán még a VIP részlegnél is kellemesebb körülményekkel és állítólag hírességekkel is találkoztunk. Nem állítom, hogy ez nekem feltűnt volna, az viszont igen, hogy többen nehezményezték az üres tekinteteket, amelyek egyértelműen jelezték, hogy mi csak ugyanolyan földi halandókat látunk, mint bárki más a falakon kívül. Ezúton is elnézést kérünk a fel nem ismert celebritásoktól, ha emiatt forgolódtak volna álmatlanul.


[+]

Innen szabad volt a pálya, minden értelemben, tehát még volt alkalmunk békésen meguzsonnázni, és kipróbálni a készüléket élesben, mert az irgalmatlan méretű tömeg jóval később gyülekezett. Első körben a WellHello, második körben pedig a valóban zseniális Parov Stelar koncertje miatt. Mindezt mi az LG-nek köszönhetően a nagyon fontos személyeknek fenntartott nagyon kellemes és elsősorban kevésbé zsúfolt részlegből élvezhettünk, ahová a kis középkategóriás, de megdöbbentően prémium megjelenésű, 18:9-es FullVision megjelenítővel szerelt LG Q6 kiválóan illett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés