Hirdetés

LG blog: Új Optimus mobilok Barcelonában?

Közeleg a Mobile World Congress, a legnagyobb éves telekommunikációs szakkiállításon természetesen idén is részt vesz az LG. Egyelőre nem tudni, milyen új készülékekre számíthatunk; nemrég egy új videó került ki a cég hivatalos Facebook-oldalára, melyből nem sok mindent tudtunk meg az eszközökről. A felvételben szereplő hívószavak alapján valószínűsíthető egy új csúcsmodell érkezése, melyet nagy eséllyel néhány kisebb telefon is követ majd. A dél-koreai gyártó sajtótájékoztatója február 25-én, hétfőn reggel 8 órakor kezdődik, természetesen mi is ott leszünk és élőben tudósítunk az újdonságokról.

A gyártó tavaly egyébként az Optimus 4X HD mellett az Optimus Vu és az Optimus 3D MAX készülékeket is a Mobile World Congress-en mutatta be, úgyhogy idén is biztosan lesznek nagy dobások. Ezek mellett az L széria tagjait is itt foghattuk kézbe először, igaz, utóbbiak specifikációira pár nappal a rendezvény előtt fény derült.

Azóta történt

Előzmények

 • LG Optimus 3D Max - tér-hatás

  A koreai gyártó szinte egyedüliként, immár másodjára próbálkozik a 3D mobiltelefonba ültetésével.

 • LG Optimus Vu – déjà-vu

  LG Optimus Vu négymagos processzorával, 5 hüvelykes kijelzőjével és 4:3-as képarányával meglehetősen érdekes, ám utóbbi miatt talán nem annyira praktikus darab.

 • LG Optimus L5 - nem épp optimális

  Az új Optimus család középső tagja is eljutott hozzánk, amely kellemes külsővel, elég magas árral és gyenge kijelzővel igyekszik vonzó lenni.

 • LG Optimus 4X HD - méltó kihívó

  Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.

Hirdetés