Hirdetés

CES 2015: Kezünkben az LG G Flex 2

A koreai gyártó a várakozásoknak megfelelően a Las Vegasban megrendezett CES kiállításon mutatta be a G Flex készülék második generációját, amely minden szempontból túlszárnyalja elődjét. Az 5,5 hüvelykes kijelző felbontása HD-ről Full HD-re nőtt, a hardver felsőkategóriás, a karcok eltüntetése érdekében kifejlesztett öngyógyító képesség pedig döbbenetesen gyorsan működik.

Bár a sajtótájékoztatón esélytelen volt a kezünkbe venni az újdonságot, a nap végén szerencsére azért hozzájutottunk. A fenti képsoron a vörös színű variáns szerepel, ami az amerikai Sprint szolgáltatónál lesz exkluzív, de az anyaghasználatban ugyanezt hozza majd a várhatóan hazánkba is eljutó szürke változat, mely nem csak gyönyörű, de a jelek szerint nagyon gyors is.

Utazásunkat a BlackBerry támogatta

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lesz az LG G Flex 2

    Most már szinte biztos a G Flex folytatásának mai bemutatkozása, az LG CES-es standját ugyanis lencsevégre kapták.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés