2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Felbukkant a Meizu Metal az OppoMart oldalán

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OppoMart

Még nem mutatkozott be hivatalosan, de az OppoMart webáruházában már megtalálható a Helio X10-alapokon nyugvó Meizu Metal.

Hirdetés

Holnap, azaz október 21-én sajtótájékoztatót tart a Meizu, aminek keretein belül bemutatkozhat a gyártó első okosórája, valamint egy „Blue Charm Metal" névre hallgató mobil is, ami az OppoMart oldalán szimplán Meizu Metal néven bukkant fel, számos specifikációval és egy képpel kiegészítve. Ha a lenti illusztráció valós, akkor a mobil külsőre meglehetősen hasonlítani fog az m2 note-ra, az viszont kérdéses, hogy az újdonság a nevéhez méltó módon fém házat kap-e, és ha igen, akkor hol vannak azok a műanyag elválasztócsíkok, amik az antennák leárnyékolása ellen dolgoznak.

 Felbukkant a Meizu Metal az OppoMart oldalán
[+]

A külső kapcsán tehát még sok a kérdés, a belső viszont körvonalazódni látszik: az 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzőhöz MediaTek Helio X10 (MT6795) lapkakészlet tartozhat nyolcmagos, 2,0 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzorral, PowerVR G6200 grafikus gyorsítóval és 3 gigabájtnyi RAM-mal. A phablet 16 és 32 gigabájtos változatokban várható, a hátlapra 13, az előlapra 5 megapixeles kamera kerülhet. Az LTE-képes mobil 3050 mAh kapacitású akkumulátort kaphat, ám ezt házilag valószínűleg nem lehet majd garanciavesztés nélkül cserélni. A készülék kezdetben az Android 5.1-et fogja futtatni, természetesen a Flyme OS-szel karöltve. A webáruházban 249 dolláros, azaz körülbelül 68 000 forintos ár bukkant fel, a végleges információkért viszont mindenképp érdemes várni a holnapi eseményt.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.