Látatlanban is egyre jobban szeretjük a Zenfone 8-at

Egyelőre nem világos, hogy a "kis készülék" a mini utótagot kapja vagy maga a Zenfone 8-at szánják kompaktnak, de egyre meggyőzőbb hírek érkeznek az eszközről.

Az Asus egyre jobb készülékeket tesz le az asztalra, a ROG Phone 5 pedig egészen kiváló eszköz a maga műfajában, eltekintve attól, hogy a hűtőrendszer miatt meglehetősen törékeny. A gamer széria után az új csúcsmodelleket várjuk, leginkább azt, amelyik az eddigi értesülések alapján egészen kompaktnak ígérkezik. Az átforduló kamerarendszerről elvileg le kell mondani a kisebb méretért cserébe, de a csúcskategóriás hardverről és teljesítményről nem.

Az Asus pedig most azt is elárulta a Twitteren, hogy a jack csatlakozót sem hagyják le idén. Alapvetően már egy valóban kompakt, akár egy kézzel is használható, de erős és aktuális készüléknek is sokan örülnének, de a 3,5 milliméteres audiokimenet hab lesz a tortán. Csak azt nem tudjuk egyelőre, hogy mekkora is lesz az a torta. Az elvileg 5,9 hüvelykes, mellesleg 120 Hz-es panel mindenesetre biztató.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés