Akkora kamerasziget, hogy kijelző fért rá

A Mi 11 Ultra bukhatott le élő videóban, sajátos megoldással.

Egyedül kapott kínai bemutatót decemberben a Xiaomi Mi 11, majd februárban nemzetközit, a kolosszális kameraszigettel várt Mi 11 Pro ugyanis még nem startolt el hivatalosan. Most egy harmadik, még különlegesebb csúcsmobil bukkant fel élő videóban, és még érdekesebb a hátlapi lencsekiosztása.

A túloldal nem tartogat meglepetéseket: a Mi 11 Ultra azt a 6,81"-es QHD+ AMOLED panelt viselheti 120 Hz-en, amit a sima Mi 11, és a Snapdragon 888-ból sem valószínű, hogy  enged a legdrágább modell. Hátul ugyanakkor megpillantható még egy kijelző a három nagy lencse mellett, talán a még profibb szelfik komponálásához.


(forrás: Tech Buff / Dan) [+]

A szett a képek alapján egyébként 12 és 120 mm közötti, 10x-es optikai nagyítást kínál majd 120x-os hibrid zoommal, és jól látható, hogy a normál és az ultraszéles látószög mellé periszkópos zoomegység szegődött. Egy másik képen a Harman / Kardon partnersége látható, alighanem a telefon hangzását megsegítve.


(forrás: Tech Buff / Dan) [+]

Az elég valószínűnek tűnik, hogy a kiszivárgott készülék igazi, egyelőre viszont nem világos, hogy mikor érkezik és legfőképpen mennyiért – ha a Mi 11 300 ezer forintért nyit errefelé, akkor simán lehet, hogy a különlegesség ára megközelíti majd a félmilliót.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés