2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Különleges tokot kap az LG G5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A várhatóan külön megvásárolható Quick Cover készülékvédő tok hasonlítani fog az ablakos kivágású és lukacsos/áttetsző megoldásokhoz is.

Hi​r​d​eté​s​

Valamilyen készülékvédelem beszerzése mindenképpen javallott a véletlen balesetek kellemetlen hatásainak csökkentésére, és az „okostokok” egyre népszerűbbek. A lényegük az ablakos, esetleg lukacsos kivágásúaknak vagy áttetszőknek az, hogy a bejövő hívásokat és az értesítéseket akkor is lehet látni, ha a tok fedele a kijelzőre van hajtva, és az LG most egy hibrid megoldást mutatott be a február 21-én bemutatkozó LG G5-höz.

A Quick Cover tok a G5 egyik különleges tartozéka lesz
A Quick Cover tok a G5 egyik különleges tartozéka lesz

A várhatóan külön megvásárolható Quick Cover (pontosabban a G5 kijelzője) felül jelzi majd ki az olyan információkat, mint a hívófél neve és telefonszáma. A mostanában felbukkant mindig aktív kijelző hír után nem alaptalan feltételezni azt sem, hogy az állandó óra és az értesítéskijelzés is a funkciói közé tartozhat. Lejjebb pedig, hálós áttetszőséggel a bejövő hívás animációi rajzolódhatnak ki, és a felület érintésérzékeny lesz, tehát csukott állapotban is fogadni lehet majd a hívásokat. A gyártó a mutatósabb küllem érdekében fényes, fémes csillogású filmréteggel borította be a Quick Cover tokot, amelynek az alakja alighanem leleplezi a G5 íveit, a hivatalos leleplezésre persze még pár napot várni kell.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​detés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.