Közhírré tették a HTC U12+ titkait

Úgy tűnik, Evan Blass hozzájutott a március 23-án bemutatkozó HTC U12+ hivatalos renderképeihez, rajta a három színvariációval, valamint a készülék komplett, nyomatott specifikációjához, flegmán ignorálva a piros betűs figyelmeztetést, miszerint az ott közölt információk és persze a phablet maga is embargós jövő hét szerda, délelőtt tíz óráig. Így lényegében biztos, hogy U12+ néven érkezik az új, 156,6 x 73,9 x 8,7 milliméteres jövevény, amely 188 grammot nyom a mérlegen és IP68-as védelmet kínál. A jókora tömegből a dupla üveglapra épülő Liquid Surface dizájn és az USB-C porton tölthető, 3500 mAh-s telep is kiveszi a részét, a leírás pedig nem csak az Edge Sense szorítófunkciók visszatérésére céloz, új, nyomásérzékelős gombokról is szó esik, újfajta érintési visszajelzést meglebegtetve.

A HTC U12+ renderképei
A HTC U12+ renderképei (forrás: Evan Blass) [+]

Az U12+ természetesen Android Oreóval (8.0) és friss HTC Sense felülettel érkezik, ígérettel az Android P frissítésre. A Snapdragon 845 mobilplatformban sincs semmi meglepő, a 6"-es, 1440 x 2880 pixeles Super LDC 6 kijelző Gorilla Glass védelemmel és HDR támogatással pedig nemcsak tűléles, hanem a képek alapján szenzorszigettel meg nem zavart tartalomfogyasztást ígér. A microSD kártyával bővíthető ketyere 6/64 és 6/128 GB-os kiszerelésekben lesz elérhető, elöl 8 megapixeles kamerával, hátul pedig 12 + 16 megapixeles rendszerrel, ahol a másodlagos modul zoomlencseként funkcionál majd.

A részletes specifikáció
A részletes specifikáció (forrás: Evan Blass) [+]

Nem hiányozhat az optikai képstabilizálás, újdonságképpen pedig a 4K felvétel 60 FPS-sel is lőhető lesz, 1080p-n pedig 240 FPS-sel lehet lassított videót rögzíteni. Az U12+ BoomSound Hi-Fi hangzást kínál majd, a Type-C portra pedig USonic füles is mehet, aktív zajszűréssel. Az U12+ mindig figyelni fog a felhasználó hangutasításaira, és képes lesz a beérkező üzeneteket, naptáreseményeket és hívófeleket hangosan felolvasni. A 3.1-es USB átvitel DisplayPort kimenettel, a Bluetooth 5.0, az ac-s WiFi modem és az NFC magától értetődő, míg az aptX HD és LDAC támogatás kellemes extra. Vajon ezzel mindenre fény derült, avagy marad még a május 23-ai eseményre meglepetés, netán egy másik készülék személyében? Akárhogy is, a siker nagyon ráférne a tajvaniakra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Teljes képgalérián a HTC U12+

    Holnap már hivatalos lesz, de egy utolsó adag kép a biztonság kedvéért még érkezett a bemutató előtt.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

Előzmények

Hirdetés