Korrodálódik néhány LG G Watch töltőcsatlakozója

Hirdetés

Néhány hete kezdték szállítani az első, Android Wear rendszerre épülő okosórákat, így az LG G Watch-ot és a Samsung Gear Live-ot, amelyek vegyes fogadtatásban részesültek. Az első tulajdonosok a pozitív oldalon a Google asszisztensének gyors elérését, a negatívon pedig az alacsony képernyőfényerőt és rövid üzemidőt említették meg. Azonban most néhányan újabb problémával szembesültek.

Korrodálódik néhány LG G Watch toltőcsatlakozója

„Editorkid” az AndroidCentral fórumán arról számolt be, hogy a július 7-én vásárolt G Watch okosórája egy kétórás, fülledt idős kirándulás alatt korrodálódni kezdett. Az érintett felület az óra hátulján lévő ötelemes töltőcsatlakozó, aminek több eleme annyira elrozsdásodott, hogy addig nem tudta az készüléket tölteni, amíg a felületről le nem kaparta a korrodálódott réteget.

Az XDA fórumán is beszámoltak hasonló élményről, „iborguk” szerint ráadásul az LG ügyfélszolgálata nem volt túl segítőkész, amikor a problémával szembesítették, mindössze annyi választ adva, hogy az említett elemek rozsdamentes bevonattal rendelkeznek, így nem okozhatnak bőrallergiát. Ez a válasz aligha megnyugtató a G Watch tulajdonosok számára, ezért néhány érintett saját kútfőből próbálja a hibát orvosolni, például a töltőfelület leragasztásával a hordás idejére. Arról az eseteket összegyűjtő TechnoBuffalónak nincs információja, hogy a G Watch tulajdonosok hány százaléka érintett, mindenesetre sokan várják az LG hivatalos álláspontját az ügyben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés