2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Korai hozzáféréssel Q3-ban lesz elérhető a HTC Exodus

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A HTC blokklánc mobilja megfelelő hardver- és szoftverkörnyezetet biztosít majd a felhasználók digitális értékei számára.

Hirdetés

A HTC blokklánc készüléke, az Exodus a harmadik negyedévben, bár még korai hozzáféréssel válik elérhetővé.  A decentralizált alkalmazásokat és adatbiztonsági technológiákat támogató Exodus célja a blokklánc ökoszisztéma terjedésének elősegítése. Ebben a cold storage wallet, a fizetőeszköz offline tárolása is kiemelt szerepet játszik, a készülék hardveres és szoftveres védelemmel biztosítja a felhasználó adatait, virtuális értéktárgyait és kriptovalutáját.


[+]

A HTC kizárólagos megállapodást kötött a Cryptokitties-zel, így a világ első NTF (nem helyettesíthető token) játékának mobilplatformra optimalizált verziója HTC készülékeken fut majd, elsőként a HTC U12+-on. Phil Chen, a HTC kriptovaluta részlegének vezetője szerint paradigmaváltás zajlik, amely a tartalom és a tulajdon értékét rehabilitálja: "Tisztában vagyunk a digitális ritkaságokban és egyedi termékekben rejlő lehetőséggel. Az Exodus megalkotásával a HTC egy általános blokklánc alapú piacot szeretne megalkotni."

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.