Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Koncepcióvideó az „LG G5”-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TechConfigurations

Az eddig kiszivárgott kémanyagok alapján a TechConfigurations így képzeli el a várhatóan februárban bemutatkozó LG G5-öt.

Hirdetés

Szép lassan gyűlnek a pletykák az LG G4 folytatása kapcsán, és ezek közül a legérdekesebbnek azok számítanak, amelyek szerint a fémházas kivitelre való váltás ellenére cserélhető marad a G5 akkumulátora, csak mostantól azt alulról lehet kihúzni. Ennek a valóságalapját egyelőre korai lenne megítélni, mindenesetre egyre biztosabbnak tűnik a koncepcióváltás a küllem és az anyaghasználat tekintetében.

Az elmúlt hetek kiszivárgott G5 információi alapján a TechConfigurations csapata a fentiek szerint képzeli el az eszközt. A videó narrátora 8 megapixeles előlapi és dupla hátlapi kamerára számít, illetve USB-C csatlakozásra a készülék alján. A fenti publikáció nem megy bele a cserélhető akkumulátor témakörébe, azt viszont megemlíti, hogy a hátlapra várhatóan felkerül a manapság népszerű ujjlenyomat-olvasó. A G5 5,6 hüvelykes QHD megjelenítőt és Snapdragon 820-as SoC-t kaphat, és ha minden igaz, ugyanúgy a február végi MWC-n mutatkozik be a nagyérdemű előtt, ahogy a Galaxy S7.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.