Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Kiszivárogtak a Tab E 7.0 részletei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Samsung hét hüvelykes táblagépéről szinte minden kiderült, az alsó kategóriában próbál majd szerencsét, ha megjelenik.

Hirdetés

A múlt hónapban esett először szó a Samsung 7 hüvelykes Galaxy E táblagépéről, amit nem sokkal később az FCC, vagyis a Szövetségi Hírközlési Tanács jóváhagyását is megkapta, vagyis egyértelmű, hogy valamikor a közeljövőben megjelenik majd a kütyü.

Amit a specifikációkról tudni lehet: a burkolat alatt egy 1,3 gigahertzes processzor dolgozik, valószínűleg valamilyen négymagos megoldásról beszélhetünk, az előlapra egy 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású kijelzőt szerelnek, az alkalmazások futtatását 1,5 gigabájt RAM segíti. A belső adattároló mérete 8 gigabájt, ami microSD-vel bővíthető. Az SM-T280 modellszámú készülék 8,7 milliméter vékony és 283 gramm tömegű, ebbe a házba egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor fér. A hírek szerint a tablet valamikor március-április környékén kerülhet forgalomba, méghozzá Android 5.1 Lollipop operációs rendszerrel és nagyjából 170 eurós, vagyis előzetes költségek nélkül számolva 52 ezer forintos áron.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.