Kisebb frissítés jelent meg a Sony Xperia Z3+-hoz

Hirdetés

A Sony Xperia Z3 ráncfelvarrott változata az Xperia Z3+, amit már mi is teszteltünk és tapasztaltuk, hogy a Qualcomm Snapdragon 810-es lapkakészletből adódóan előfordultak melegedési problémái, a japán gyártó azonban a mai napon kiadott hozzá egy hibajavító frissítést, melynek build száma 28.0.A.7.24 és elvileg OTA módon települ.

Kisebb frissítés jelent meg a Sony Xperia Z3+-hoz

A 70 megabájtos frissítés nem jár Android verzióugrással, a készülékkel érkezett 5.0.2 áll rendelkezésünkre a továbbiakban is, a gyártó csupán annyit ígér, hogy a frissítés után kevésbé lesz problematikus a készülékház melegedése.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia Z3+ - nem lépett szintet

    A Sony Xperia Z3 javarészt már csak egy finomhangolás volt, de úgy tűnik, hogy a japán gyártó még a ráncfelvarrást is tudja ráncfelvarrni, nemrég előálltak a Z3+-szal.

  • Mobilarena TV: A három az majdnem négy

    Bár a Sony évente kevesebb csúcskészülék piacra dobását tervezte, csak megérkezett az Xperia Z3 folytatása, amelyet mifelénk nem akarnak Z4-nek nevezni, ezért Z3+ típusjelzéssel kerül forgalomba.

  • Elhagyja Japánt a Sony Xperia Z4

    Hong Kongban és Tajvanon is bemutatkozhat jövő héten a Snapdragon 810-es Xperia telefon. Elképzelhető, hogy Z4 helyett Z3+ néven.

Hirdetés