Kiderült, hogy mekkora lesz az Xperia Z4

Miután véget ért a Mobile World Congress, és a nagy gyártók közül a Samsung és a HTC is bemutatta legújabb csúcskészülékeit, a szaksajtó mostantól azokra a vállalatokra koncentrál, akik a következő hónapokban tarthatják saját sajtótájékoztatóikat. Ezek közé tartozik a Sony is, mely az Xperia Z4-et az év további részében leplezheti le, ám ettől függetlenül egyre több információ lát róla napvilágot. Az OnLeaks tudomására jutott ugyanis, hogy mekkora lesz a masina, eszerint az elődmodellhez hasonlóan 146,3 x 71,9 x 7,2 milliméteres dimenziókra kell számítani.

A kijelző mérete nem fog változni, 5,2 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik majd a Z4, viszont felbontás tekintetében Full HD és QHD variánsokra is számítani lehet. A Sony újdonságának lelke minden valószínűség szerint a Snapdragon 810 SoC lesz majd, a grafikus gyorsításért az Adreno 430 lesz a felelős, RAM-ból pedig 3 GB jut majd. A bejelentés pontos időpontja nem ismert, sokak szerint a berlini IFA kiállításon dobbanthat nagyot a Sony, ám valószínűleg már hamarabb megérkezhet a japánok zászlóshajója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

Hirdetés