Ki, hogyan képzeli el a Galaxy Fold 2-t?

A TechConfigurations például három kijelzővel és átforduló kameramodullal, amivel a szenzorszigetnek és a lyukaknak is búcsút lehet inteni.

Hirdetés

A TechConfiguration összedobott egy igen látványos videót arról, ők hogyan képzelik el a Samsung első hajlítható kijelzővel szerelt mobiljának következő generációját. Feltehetően ez a kialakítás csak egy jól megrajzolt ábránd és a Ross Young, a Display Supply Chain Consultants alapító elnöke jár közelebb az igazsághoz a Fold 2-t illetően, de a TechConfiguration koncepciója is igen figyelemreméltó a három kijelzővel és az átforduló kameramodullal.

A koncepcióvideón látható képzeletbeli készülék belső panelje 8 hüvelyk, amibe semmi nem rondít bele, tekintve, hogy a kamerák az extra kijelzősáv felett fordulnak irányba, ha önarcképet kreálnánk. Az oldalsó pici panel hivatott az értesítések és kontextustól függően egyéb információk megjelenítésére, így a teljes értékű, integrált ujjlenyomat-olvasóval szerelt, 6,6 hüvelykes külső panel sem olyan erőforrásigényes.


[+]

A TechConfigurations 108 + 12 + 20 megapixeles kamerarendszert álmodott az átforduló panelre, Snapdragon 865-as szettet 5G modemmel, 12 GB RAM-ot és 512 GB belső tárhelyet. Szerintük ebben a kialakításban elférne egy 7000 mAh-s akkumulátor is 65 wattos gyorstöltéssel, a zsanér pedig lehetővé tenné a tetszés szerinti dőlésszögben nyitható kijelzőt. (Csak így nem lesz például használható kameránk.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés