Két új mobil bukkant fel a BLU kínálatában

Hirdetés

A BLU névre hallgató márkáról már többször is hallottunk, most pedig váratlanul, az Amazon amerikai kínálatában felbukkant tőlük két új készülék, a Studio Energy 2 és az Energy X. A gyártó korábban is a hosszú üzemidőre koncentrált, ezúttal sincs ez másképp.

Két új mobil bukkant fel a BLU kínálatában
[+]

A fenti képen a drágábbik modell látható, az Energy 2-ben MediaTek MT6735 dolgozik négymagos, 1,3 GHz-es Cortex-A53 processzorral, Mali-T720 grafikus gyorsítóval és 1,5 gigabájtnyi RAM-mal. Kijelzője 5 hüvelykes, 720p felbontású, érdekessége, hogy AMOLED technológiával bír. Belső tárolóegysége 16 gigabájtos, akkumulátora pedig 5000 mAh (!!) kapacitású. A hátlapjára 8, az előlapjára 5 megapixeles kamera került. 144 x 71,2 x 10,1 milliméteres készülékháza 176 grammot nyom, tehát kifejezetten súlyos egyéniségről beszélünk. Az Android 5.0 operációs rendszerrel felvértezett készülék szürke, fehér és rózsaszín árnyalatokban érhető el, ára 179 dollár, azaz átszámítva, egyéb költségek nélkül körülbelül 49 000 forint.

Két új mobil bukkant fel a BLU kínálatában
[+]

Az Energy X is öthüvelykes kijelzővel bír, de ebbe már csak egy LCD panel jutott, hardveresen is gyengébbnek mondható, a MediaTek MT6580 lelhető fel benne négymagos, 1,3 GHz-es Cortex-A7 processzorral. 8 gigabájtos belső tárolóegységgel és 1 gigabájt RAM-mal büszkélkedhet, akkumulátora „csak" 4000 mAh kapacitású, a hátuljára 8, az előlapjára 2 megapixeles kamera került. 142 x 70 x 8,9 milliméteres dimenzióihoz 154 grammos tömeg tartozik. Az Android 5.1-gyel futó mobil szürke és arany színekben érhető el, ára odakinn 110 dollár, azaz átszámítva 30 000 forint alatt marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BLU

Előzmények

  • Piacon a BLU Win Jr és HD

    Kanadában a Microsoft dobta piacra a BLU Pruducts mérsékelt árfekvésű Windows Phone duóját.

  • Bemutatkozott a BLU Vivo 4.8 HD

    Méretes AMOLED HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt készülékkel rukkolt elő a floridai BLU Products.

  • BLU Magic - időutazás

    Egy okostelefon, ami igazi retro hangulatot áraszt kívül-belül, ennek megfelelően nem is kell túl komolyan venni. Mágikus múltidézés, milyenek voltak az okostelefonok.

Hirdetés