Két új LG telefon érkezik hazánkba

Hazánkban a jövő év első negyedében két új modellt vezet be az LG. Itthon a gyártó készülékei nem annyira elterjedtek, mint ahogyan azt a cég világszintű helyezésétől várnánk, de a jelek szerint az LG Magyarországon is bővíti portfóliáját. A hamarosan megjelenő két készülék közül először az S5200-zal foglalkozunk.


S5200 összecsukva és kinyitva

A Samsung szétcsúsztatható telefonjaira emlékeztető külső mögött középkategóriás tudás lakozik. Az S5200 háromsávos modell, amely 128x160 pixeles kijelzővel rendelkezik. A belső, 64 megabájtos memória nem bővíthető. A leendő vásárlók találnak majd MP3 lejátszót, 1000 férőhelyes telefonkönyvet, és Bluetooth támogatást is a telefonban. A hátlapon 1,3 megapixeles, vakuval és videófelvételi lehetőséggel megspékelt optika várja a felhasználókat.


B2100: olcsóbb kategória, kevesebb tudás

 

A másik modell a B2100, amely az alsóbb kategóriákban lép picra. A hagyományos kialakítású készülék 128x128 pixeles CSTN kijelzőt kapott, belső memóriája mindössze 1,3 megabájtos. A hátlapon VGA fényképezőgép található, ám sem infravörös port, sem pedig Bluetooth nincs benne. A hátlap alatt található 780 mAh-es akkumulátor a gyártó szerint 250 órás készenléti időt biztosít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés