Készül az LG Optimus G Pro Android 4.4 frissítése

Hirdetés

Sokan érdeklődtek az LG-nél az Optimus G Pro Android 4.4 KitKat szoftverfrissítésének tervével kapcsolatban, a dél-koreai gyártó pedig Twitter csatornáján keresztül válaszolt a kérdésekre. Ugyan hivatalos sajtóközleményt nem adtak ki, a közösségi oldalon megjelent üzenet szerint az update fejlesztés alatt áll, vagyis ahogy a lenti kiírásból is látszik, a gyártó szorgosan dolgozik az Android 4.4 megjelenésén, amit minden bizonnyal a legújabb Optimus UI felülettel látnak majd el. Ha hihetünk az LG-nek, akkor a második negyedévben, azaz legrosszabb esetben is június végéig megérkezik majd a frissítés.

Az eddigi információk szerint egyébként a vállalat számos készülék esetében átugorja majd a 4.3-as verziót, és inkább a 4.4-re koncentrál, így az LG Optimus F3, a Optimus F6, a G Pad 8.3, a G Pro Lite, az Optimus F7, az Optimus L9 II és az Optimus Vu II is ezt a firmware-t kapja majd meg az idei évben, az LG G2 frissítése pedig már márciusban várható.

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

Előzmények

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

 • Android 4.4 frissítési körkép

  A KitKat érkezésével kívül és belül is számos újdonság érkezett az Android platformra. Összeszedtük, hogy mely készülékek kapják meg biztosan a frissítést.

 • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

  A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

 • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

  Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés