Készül az idei La Fleur paletta

A globális piacon elsőként a Nokia rukkolt elő kifejezetten hölgyeknek szánt mobilokkal, ám a kezdeti lelkesedés után a L'Amour kollekció végül teljesen kikopott. A finn gyártó stratégájától kissé eltérő módon a Samsung nem egyedi modellek tervezésével, hanem a már piacon lévő mobilok virágokkal tarkított exkluzív változatainak kiadásával próbálja megdobogtatni a hölgyek szívét. Természetesen az idei évből sem hiányoznak majd a La Fleur változatok, melyek idén a Galaxy S3, Galaxy S DuoS, Galaxy Ace 2, Galaxy Ace DuoS és Galaxy S3 mini modellekből készülnek. Az új La Fleur sorozat premierje holnap, azaz február 1-jén várható.

Azóta történt

  • Európába jött a Galaxy S2 Plus

    Az ázsiai premier után Európa néhány régiójában is piacra került a Samsung tavalyi csúcsmodelljének kissé átalakított változata.

  • Március közepén debütál a Galaxy S4?

    A Full-HD kijelzővel felvértezett konkurens modellek áradata miatt várhatóan már a jövő hónap közepén frissíti a tavalyi csúcsmodelljét a Samsung.

  • Készül a Galaxy S4 mini?

    A Galaxy S4 bejelentését követően egy kompaktabb kiadással is előrukkolhat a Samsung.

  • Ilyen lesz a Galaxy S IV?

    A megbízható forrásairól ismert @evleaks néhány nappal a premier előtt megszellőztette a Galaxy S IV formatervét és fontosabb műszaki jellemzőit.

Előzmények

Hirdetés