Készül a Motorola Edge (2022) is

A csúcsszéria mai bemutatója a nemzetközi és regionális feszültségek miatt ugyan elmaradt, de az élet (egyelőre) megy tovább.

A Kínai Népköztársaság és Tajvan közötti feszültség miatt nem csak a OnePlus Ace Pro mai bemutatója maradt el, de a Motorola Razr és az Edge széria csúcsmodelljei is váratnak magukra. Mindeközben a megkülönböztető jelzés nélküli Motorola Edge idei verziójának renderei azért előkerültek a feltételezett specifikációval, ami ismét egy korrekt felső középkategóriás eszközt körvonalaz.

Hirdetés

[+]

A Motorola Edge (2022) OnLeaks által megszerzett hivatalos rendereit a Pricebaba tette közzé. A dizájn különösebb érdekességeket nem mutat, jack sehol, kameralyuk középen, Type-C port, a készülék viszont még viszonyítási alap nélkül is mintha kissé vaskos lenne, erre a 6000 mAh-s telep adhat magyarázatot, amit eltarthat majd egy jó ideig feltölteni gyorstöltés hiányában, ha ugyan tényleg nem lesz.

[+]

A készüléket elvileg egy MediaTek MT6879 működteti majd 6 vagy 8 GB rendszermemóriával és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel, fotózni pedig az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamerával lehet, amit egy 13 megapixeles, ultraszéles látószögű egység és egy 2 megapixeles makrószenzor egészít ki. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés