2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Később kerülhet forgalomba az Apple Watch

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Az almás vállalat okosórája gyártási nehézségek miatt körülbelül egy hónapot késhet, így később kezdődhet meg a sorozatgyártás is.

Hirdetés

Majd egy hónapja mutatkozott be hivatalosan az Apple okosórája, a Watch, mely majd csak 2015 elején fog forgalomba kerülni. A Rosenblatt Securities elemzője, Brian Blair szerint azonban az előzetesen hangoztatott januári megjelenés a gyártási nehézségek miatt akár egy hónapot csúszhat, így aki vásárlásra szánja el magát, annak akár február végéig is várnia kell.

A fabrikálási problémáknak nem csak a késés lehet az egyetlen következménye, hanem a mennyiségi limitálás is, mivel a hírek szerint 15 millió terméket fog a debütálás idejére legyártani csak a Quanta, az Apple okosórájáért felelős partnere. A szám persze az igényeknek megfelelően nőni fog, de ha túlzottan nagy lesz a kereslet, akkor az már fejtörést okozhat. A Watch Sport 349 dolláros, vagyis átszámolva körülbelül 85 forintos árcímkét kapott, a többi verzió áráról azonban nincs még információ, viszont John Gruber, az almás cég ügyeivel foglalkozó elemzője szerint a csúcsmodellnél akár 999 dolláros, azaz 240 ezer forintos ár sem elképzelhetetlen.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.