Késik a Motorola Razr

Elvileg nem annyit, mint a Galaxy Fold vagy a Mate X, csak egyelőre azt nem közölték, akkor mennyit?

A Motorla Razr nem kis érdeklődés mellett mutatkozott be novemberben, az általános elismerés mind a szakma, mind a felhasználók részéről megkérdőjelezhetetlen. A Motorola első körben az Egyesült Államokban szándékozott piacra dobni az 1500 dolláros eszközt, Európában pedig december elején, egyes országokban végén kezdődött volna az előrendelés 1600 eurós áron. Noha a kiszállítást eleve január elejére ígérte a gyártó, úgy tűnik, az előrendelés is csúszni fog.

A gyártó hivatalos közleménye szerint "a novemberi bejelentése óta az új Motorola Razr páratlan izgalmat és érdeklődést váltott ki a fogyasztók körében. A kereslet magas volt, és ennek eredményeként gyorsan meghaladta a kínálati előrejelzéseket.

A Motorola úgy döntött, hogy módosítja a Razr előrendelésének és élérhetőségének időpontját, hogy jobban megfeleljen a fogyasztói igényeknek. Dolgozunk azon, hogy meghatározzuk a megfelelő mennyiséget és ütemezést annak biztosítása érdekében, hogy több fogyasztóhoz jusson el a készülék." Pontos dátumokat nem közöltek, de a közlemény szerint nem kell jelentős csúszással számolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés